Mayamy

Mayamy

MAYAMY® LASH & BROW

Profesionalni izdelki in materiali za trepalnice in obrvi

Kana za obrvi v kapsulah, laminiranje trepalnic-obrvi, dolgotrajna obloga za obrvi in obnova keratina pri trepalnice in obrveh, serumi in olja za rast trepalnic in obrvi, materiali in zaloge za mojstre proizvajalca Innovator Cosmetics LLC. Izdelki MAYAMY® so razviti v skladu z mednarodnimi standardi kakovosti, kar potrjuje potrdilo CPNP.

Aktivni filtri

 • Bronsun mlečni razvijalec...
  Hiter predogled
  12,90 €

  Bronsun mlečni razvijalec...

  Bronsun Mlečni razvijalec 3%

 • Brow soap ali Milo za obrvi...
  Hiter predogled
  24,90 €

  Brow soap ali Milo za obrvi...

  MAYAMY

  Nov izdelek Mayamy Brow, ki ohranja oblikovane obrvi do 12 ur.

  Kot nalašč za doseganje modne puhaste obrvi ali za ohranjanje trdovratnih dlačic na mestu.

  Primerno za med postopki laminiranja obrvi

  Kot nalašč za vse vrste obrvi.

  Milo vsebuje mehčala in ima rahel vonj brusnice.

 • Mayamy Brow Henna set
  Hiter predogled
  129,90 €

  Mayamy Brow Henna set

  Ruska blagovna znamka proizvajalca Innovator Cosmetics LLC, ki je bila ustanovljena leta 2014 s podporo strokovnjakov in tehnologov industrije trepalnic in obrvi.
  Našim strokovnjakom je uspelo rešiti problem preveč napihnjenih, oslabljenih in naravno tankih obrvi z ustvarjanjem naravnega barvila na osnovi kane.
 • Mayamy browperm - za...
  Hiter predogled
  • Samo na spletu
  39,90 €

  Mayamy browperm - za...

  Te vrečke so enake rešitve kot v našem kompletu za laminiranje obrvi. Ta komplet vsebuje 1 x Brow Lift 2 ml, 1 x Brow Sculpt 2 ml in 1 x Brow Essence 2 ml. Ta komplet ne vključuje lepila Mayamy. Sestava laminiranja v vrečkah je zelo priročna in ekonomična možnost. Povečana količina v vrečkah vam omogoča izvedbo več postopkov. Vse vrečke so tesno zaprte, kar omogoča trajnostno ohranjanje učinkovitosti vseh komponent. Embalaža blagovne znamke, namenjena shranjevanju vrečk, jih ščiti pred temperaturnimi spremembami, kisikom, vlago in sončno svetlobo.

 • Mayamy za laminacijo trepalnic
  Hiter predogled
  249,90 €

  Mayamy za laminacijo trepalnic

  MAYAMY®
  Prispel je najnovejši dodatek k družini Mayamy. Komplet za laminiranje Mayamy Lash vam pomaga ustvariti in popraviti želeno privihanost trepalnic, vizualno podaljšati in zgostiti trepalnice, kar daje učinek bolj odprtega očesa in lepšega videza, ki traja do 12 tednov. Ta komplet vključuje vse sestavke, potrebne za izvedbo laminiranja trepalnic.
  Samo za profesionalno uporabo!
  Velika ‘all-inclusive’ laminacija trepalnic za izvajanje postopka laminiranja trepalnic. Vključuje vse potrebne sestave, materiale in zaloge.
 • Mayamy za rekonstrukcijo...
  Hiter predogled
  179,90 €

  Mayamy za rekonstrukcijo...

  Rekonstrukcija trepalnic in obrvi je edinstven postopek, ki so ga razvili tehnologi podjetja Innovator Cosmetics iz Rusije. Njegov namen je okrepiti dlake, v celoti obnoviti njihovo poškodovano strukturo in jih videti zdrave.

 • Serum za rast obrvi in...
  Hiter predogled
  9,90 €

  Serum za rast obrvi in...

  Resnično učinkoviti izdelki v enostavni obliki. Okrepite dlake obrvi in trepalnic, spodbudite njihovo rast. Spoznajte naš novi razvoj: serumi za rast trepalnic in obrvi MAYMAY® Oh My Grow z inovativnim bioaktivnim kompleksom Capixyl ™. Vidni rezultati v 4 tednih! In že ljubljeni mnogim mojstrom in strankam izdelki za nego obrvi in trepalnic na osnovi 100% naravnih olj (usma, repinca, marelična koščica in ricinusovega olja). Po 2 tednih redne uporabe imejte nove dlake v želenem območju!
 • Pripomoček za Brow modeling
  Hiter predogled
  24,90 €

  Pripomoček za Brow modeling

  Pripomoček za rekonstrukcijo obrvi

  Mayamy Brow Divider se uporablja skupaj z "Golden Ratio" za merjenje obrvi.

  Zlati rez je matematično pravilo, ki nam omogoča, da stvari preslikamo tako, da so vedno sorazmerne. Zlati rez se imenuje phi. Povezan je z estetsko dovršenostjo in je izjemno uporaben pri oblikovanju obrvi, zlasti pri tretmajih, kot so kana in hibridne obrvi, Microblading in Micropigmentation.

 • Mikro krtačke 1mm
  Hiter predogled
  9,90 €

  Mikro krtačke 1mm