Novo

Aktivni filtri

 • Bronsun negovalni set...
  Hiter predogled
  69,90 €

  Bronsun negovalni set...

  Bronsun je ustvaril popolno linijo izdelkov za nego obrvi, ki izboljša vaše tretmaje. Uporaba teh izdelkov bo izboljšala vaše tehnike obrvi in ​​naredila postopek bolj udoben za vas in vaše stranke. Te izdelke je mogoče uporabljati samostojno ali z vsemi vrstami kan ali barv.

 • BROW FIX 2 Lavander...
  Hiter predogled
  25,90 €

  BROW FIX 2 Lavander...

  BROW FIX 2 Lavander Maxymova 15ml je drugi korak tretmaja laminacije obrvi. S tem produktom ustvarimo nove želene disulfidne vezi. Vsebuje biotin in svilene beljakovine..

 • Bronsun cream dye 15ml
  Hiter predogled
  17,90 €

  Bronsun cream dye 15ml

  Kremna barva BRONSUN: nova formula, mehko in nežno delovanje na laseh in koži, značilna dolgotrajnost! Paleta 7 odtenkov ponuja neskončen obseg za ustvarjanje edinstvenih mešanic. Intenzivno žametno niansiranje: do 10 dni na koži

  Na zalogi
 • Serum za rast obrvi Mayamy 4ml
  Hiter predogled
  35,90 €

  Serum za rast obrvi Mayamy 4ml

  Serum aktivira rast obrvi. Dlačice naredi gostejše in bolj prožne. Glavna sestavina je Capixyl Complex (4%), ki aktivira regeneracijo lasnih mešičkov in formacijo novih. Serum prav tako prepreči izpadanje obstoječih dlačic in jih ojača. Serum vsebuje aktivne naravne sestavine, ki negujejo dlačice. Vidni rezultati po štirih tednih.

 • Serum za rast trepalnice...
  Hiter predogled
  35,90 €

  Serum za rast trepalnice...

  Serum aktivira rast trepalnic. Dlačice naredi daljše ter jih volumizira. Glavna sestavina je Capixyl Complex (4%), ki aktivira regeneracijo lasnih mešičkov in formacijo novih. Serum prav tako prepreči izpadanje obstoječih dlačic in jih naredi gostejše. Serum vsebuje aktivne naravne sestavine, ki negujejo dlačice in sprožijo rast. Vidni rezultati po štirih tednih.