Bronsun odstranjevalec gel barve 20ml

Profesionalni izdelek za odstranjevanje barvila s kože. Namenjen odstranjevanju pomanjkljivosti ali osvetlitvi odtenka kože po uporabi Bronsun barve.

Nežno odstrani nepotrebne ostanke barvila Bronsun s površine kože in dlačic. Lahko se uporablja med barvanjem in takoj po njem.

BR-2002
3 Izdelkov
12,90 €
Brez davka

100% secure payments

Bronsun odstranjevalec barve 20ml.

Uporabno 12 mesecev po odprtju.

Navodila za uporabo: Dobro pretresite. Nanesite majhno količino na mikro krtačo ali vatirano palčko. Nežno podrgnite na območje, kjer želite odstraniti barvo. Ponovite po potrebi. Ostanke sperite z vodo.

Shranjevati pri +5°C-+25°C. Hraniti stran od neposredne sončne svetlobe.

Opozorila: samo za profesionalno rabo. Ne nanašajte na poškodovano ali razdraženo kožo. Izogibajte se stiku z očmi. Izperite takoj v kolikor pride do stika. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Opravite alergijski test pred uporabo. Hranite izven dosega otrok. Samo za namensko rabo.

Država porekla: Rusija.

Proizvajalec: Innovator Cosmetics LLC, 5A Berezovaya Alleya St., bid. 1-3, off. 81-95, Moskva, Rusija.

Uvoznik: Sabina Romih s.p., Drapšinova ulica 17, 3000 Celje.

Sestavine: voda, natrijev kokosulfat, propilen glikol, peg-6 kaprilni/kaprinski gliceridi, koko-glukozid kokamidopropil betain, peg-40, hidrogenirano ricinusovo olje, citronska kislina, dinatrijev edta, fenoksietanol, etilheksilglicerin, parfum.

BR-2002
3 Izdelkov
Komentarji (0)

8 drugih artiklov iz iste kategorije