Mayamy serumi za rekonstrukcijo obrvi in trepalnic 8ml

Losjoni za obnovo beljakovin Mayamy Lash & Brow se uporabljajo skupaj za pomoč pri obnovi in rekonstrukciji poškodovanih obrvi in trepalnic.

MR0001,MR002,MR003,MR004
5 Izdelkov
Mayamy serum 8ml: Protein lift
32,00 €
Brez davka

100% secure payments

Losjoni za obnovo beljakovine Mayamy Lash & Brow se uporabljajo skupaj za pomoč pri obnovi in ​​rekonstrukciji poškodovanih obrvi in ​​trepalnic.

Losjoni za rekonstrukcijo proteina Mayamy: Sestava za rekonstrukcijo beljakovin 1 Protein Lift (8 ml), Sestava za rekonstrukcijo beljakovin 2 volumen (8 ml), Sestava 3 Silk Essence za trepalnice in obrvi (8 ml)

Preskusni postopek: Nanesite majhno količino sestavka na notranjo stran komolca 30 minut kasneje, ga sperite z vodo. V primeru srbenja, draženja, otekline ali pordelosti v času izpostavljenosti ali v 24-48 urah po preskusu občutljivosti je uporaba izdelka prepovedana. Preskus občutljivosti je pomemben previdnostni ukrep. Vendar ne pozabite, da lahko stranka tudi po testu doživi alergijsko reakcijo. Nobena reakcija med testom občutljivosti ne zagotavlja, da se med izvajanjem nadaljnjih postopkov ne bo pojavila alergijska reakcija. Prosimo, opozorite stranko, da se je treba posvetovati z zdravnikom, če obstaja kakršen koli dvom o morebitni alergijski reakciji na sestavine sestavka. Pomembna priporočila: Ne uporabljajte iste mikrokrtače pri delu s kompozicijo 1 (Volume Lift) in kompozicijo 2 (Volume Fixer). Pokrovi na steklenicah sestavkov ne smejo priti v stik z drugimi sestavki, saj lahko vodijo do neučinkovitosti sestavkov. Po postopku dobro zaprite steklenice. To bo pomagalo preprečiti neučinkovitost sestavkov pri izvajanju nadaljnjih postopkov. Po vsaki uporabi odstranite posušene ostanke lepila z vratu cevi.

Navodila za shranjevanje: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Hranite izven dosega otrok. Hranite ločeno od vročine, ognja in neposredne sončne svetlobe.

Dodatne informacije: Vse sestavine so odobrene v EU in so neodvisno ocenjene glede varnosti glede odobritve sestavin in uporabe.

Preskus z obliži 48 ur pred: Priporočamo, da test popravite vsaj 48 ur pred tretmajem in to z nanosom vseh raztopin in lepila na kožo.

Uporabno najmanj do: označeno na embalaži.

Proizvajalec: INNOVATOR COSMETICS LLC 14B Berezovaya Alleya St. Moskva 127273, Rusija

MR0001,MR002,MR003,MR004
5 Izdelkov
Komentarji (0)

16 drugih artiklov iz iste kategorije