Bronsun dye- barva v gelu 15ml

Edina barva na tržišču, ki daje bolje obstojne rezultate kot kana! Ekstra obstojen gel za barvanje trepalnic in obrvi z učinkom kane. Enakomerno obarva kožo in dlake ter zagotavlja bogat in svetel odtenek! Barvanje traja do 10 dni na koži in do 7 tednov na dlakah. Tako dobite vse, kar potrebujete za barvanje obrvi in trepalnic. Brez amonijaka. Vegansko.

Sestavine (INCI): Water, Cellulose Gum, Resorcinol, P-Phenylenediamine, Sodium Sulfate, Sodium Hydroxide, CI 16035.

 

BR005
0 Izdelkov
Barva: Svetlo rjava
16,90 €
Brez davka
Izdelek je dobavljiv v različnih variacijah

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Bronsun dye- barva v gelu 15ml.

Izjemno dolgo obstojno barvilo za trepalnice z učinkom kane. Enakomerno obarva kožo in dlake ter zagotavlja bogat in intenziven odtenek. Učinek traja do 10 dni na koži in do 7 tednov na dlakah. Za salonsko delo.

Na voljo 7 barv. 15ml je za 40 aplikacij. Brez amonijaka in vegansko.

Uporabno 12 mesecev po odprtju.

Navodila za uporabo: Izmerite in označite obrvi, kjer želite nanesti barvo. V nekovinski posodi zmešajte barvilo in Bronsun Milk Cream razvijalec v razmerju 1:1. Po mešanju pustite stati nekaj minut. Nanesite na čiste suhe obrvi. Pustite, da se razvije do 10 minut. Odstranite s suhimi bombažnimi blazinicami. Morebitne ostanke odstranite z vlažnimi bombažnimi blazinicami.

Hraniti stran od toplote in neposredne sončne svetlobe. Shranjevati pri +5°C-+25°C.

Opozorila: samo za profesionalno rabo. Vsebuje fenilendiaminide, resorcinol. Izogibajte se stiku z očmi, če pride do stika nemudoma izperite ali v nujnih primerih kontaktirajte zdravnika. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Uporabljajte rokavice. Storitve se ne izvaja, če ima oseba izpuščaj ali razdraženo/občutljivo področje; je imela reakcijo na kakršno koli barvo; je imela reakcijo na henna tattoo v preteklosti, saj je velika možnost, da bo alergijsko reakcijo ponovno imela tudi pri tej barvi. Hranite izven dosega otrok. Ni namenjen osebam mlajšim od 16 let. Ne uporabljajte po izteku roka. Samo za namensko rabo. 

Država porekla: Rusija.

Proizvajalec: Innovator Cosmetics LLC, 5A Berezovaya Alleya St., bid. 1-3, off. 81-95, Moskva, Rusija.

Sabina Romih s.p., Drapšinova ulica 17, 3000 Celje.

BR005
0 Izdelkov

Morda vam je všeč tudi

Komentarji (0)