Bronsun dye

Bronsun dye

Obarvanje obrvi z efektom kaneBRONSUN® gel barvilo pomaga ustvariti grafične in obsežne obrvi ne glede na barvne tipe strank in kakovost njihovih obrvi: redke in tanke bodo tudi po prebarvanju videti brezhibno, tudi če bodo prizadete zaradi prekomerne korekcije. Intenzivno obarva kožo, kot da bi bila pobarvana kano. Poleg samega postopka niansiranja barvil je veliko lažje in hitrejše! Priprava na niansiranje ne zahteva velikih priprav. Zaradi svoje formule gel BRONSUN® barvilo nežno obarva dlake obrvi, torej dodatna nega ni potrebna.

Aktivni filtri

 • Bronsun odstranjevalec gel barve 20ml
  Hiter predogled
  12,90 €

  Bronsun odstranjevalec gel...

  Profesionalni izdelek za odstranjevanje barvila s kože. Namenjen odstranjevanju pomanjkljivosti ali osvetlitvi odtenka kože po uporabi Bronsun barve.

  Nežno odstrani nepotrebne ostanke barvila Bronsun s površine kože in dlačic. Lahko se uporablja med barvanjem in takoj po njem.

  Sestavine (INCI): Water, Glycerin, Propylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Citric Acid.

 • Bronsun mlečni razvijalec 3% 20ml
  Hiter predogled
  • Ni na zalogi
  12,90 €

  Bronsun mlečni razvijalec...

  Za mešanje z Bronsun barvami. Zasnovan je tako, da ohranja optimalen in dolgotrajen rezultat, ne da bi poškodoval strukturo las.

  Posebej razvit razvijalec mlečne kreme ustvarja najudobnejšo konsistenco za niansiranje in zagotavljanje visokokakovostnih rezultatov.

  Sestavine (INCI): Water, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Ceteareth, Phosphoric Acid, Tetrasodium Pyrophosphate, Sodium Stannate.  

   

  Ni na zalogi
 • Merilna posodica
  Hiter predogled
  1,90 €

  Merilna posodica

  Plastična merilna posodica 5ml

 • Steklen kozarček 15ml Bronsun
  Hiter predogled
  4,00 €

  Steklen kozarček 15ml Bronsun

  Steklen kozarček 15ml za mešanje barv.

 • Bronsun negovalni set 5kom- 50ml
  Hiter predogled
  69,90 €

  Bronsun negovalni set...

  Bronsun je ustvaril popolno linijo izdelkov za nego obrvi, ki izboljša vaše tretmaje. Uporaba teh izdelkov bo izboljšala vaše tehnike obrvi in ​​naredila postopek bolj udoben za vas in vaše stranke. Te izdelke je mogoče uporabljati samostojno ali z vsemi vrstami kan ali barv.

 • Bronsun dye- barva v gelu 15ml
  Hiter predogled
  16,90 €

  Bronsun dye- barva v gelu 15ml

  Edina barva na tržišču, ki daje bolje obstojne rezultate kot kana! Ekstra obstojen gel za barvanje trepalnic in obrvi z učinkom kane. Enakomerno obarva kožo in dlake ter zagotavlja bogat in svetel odtenek! Barvanje traja do 10 dni na koži in do 7 tednov na dlakah. Tako dobite vse, kar potrebujete za barvanje obrvi in trepalnic. Brez amonijaka. Vegansko.

  Sestavine (INCI): Water, Cellulose Gum, Resorcinol, P-Phenylenediamine, Sodium Sulfate, Sodium Hydroxide, CI 16035.

   

  Izdelek je dobavljiv v različnih variacijah