Spletna trgovina Artlash se je razvila v lepotnem salonu, ki ponuja kozmetične storitve.

Laminacija trepalnic in obrvi je razmeroma nov trend v lepotni industriji, ki je hitro pridobil na popularnost. Lep odprt pogled brez umetnega učinka in skrbna nega pri nanašanju sta pri tem postopku glavna argumenta. Da bi dosegli največji rezultat laminacije, je pomembno izbrati visokokakovostne produkte. Spretnost mojstra laminiranja trepalnic v kombinaciji s pravimi orodji je ključ do neverjetnega učinka, s katerim bo zadovoljna prav vsaka stranka.

Kot enostaven odgovor na vprašanje: Katere produkte uporabiti pri svojem delu? Smo se odločili na slovenski trg uvoziti rusko profesionalno kozmetiko, ki je zunaj evrope že dodobro znana in se jo poslužujejo že mnogi saloni.

Profesionalnim stilistom ter stilistkam želimo ponuditi visoko kvalitetne produkte, katerim bodo zaupali in z njihovo pomočjo udejanjili svoje spretnosti.

Od leta 2021 smo tako postali distributer in uradni zastopnik podjetja IC Innovator Cosmetics iz Rusije, ki ponuja vodilni blagovni znamki za laminacijo obrvi in trepalnic Bronsun in Mayamy.  

Ker se želimo držati kakovostnega loka pa smo pred kratkim postali uvoznik tudi za blagovno znamko Maxymova podjetja Dlux professional Italia.

Zagotovo je vsak mojster obrvi in ​​laminator trepalnic že slišal za formulacije Maxymova. To so profesionalni italijanski izdelki, ki so priročni in enostavni za delo. Učinkovite formule se odlično spopadajo s svojimi nalogami na različnih vrstah trepalnic. Drugi pomožni materiali te blagovne znamke so enako visoke kakovosti, dizajnirani za udobje umetnika in zadovoljstvo stranke.

Naš cilj je pripomoči k ustvarjanju enostavne in preproste lepote, naravnega videza, ki utripa svežino.