Bronsun cream dye 15ml

Kremna barva BRONSUN: nova formula, mehko in nežno delovanje na laseh in koži, značilna dolgotrajnost! Paleta 7 odtenkov ponuja neskončen obseg za ustvarjanje edinstvenih mešanic. Intenzivno žametno niansiranje: do 10 dni.

Sestavine (INCI): Сetearyl Alcohol, Сeteareth-20, Sodium Hydroxide, Sodium Sulfite, Carbomer, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Keratin, Tocopheryl Acetate, P-phenylenediamine (+/-), Resorcinol (+/-), P-aminophenol (+/-), M-aminophenol (+/-).

BRC01,BRC02,BRC03,BRC04,BRC05,BRC06,BRC07
18 Izdelkov
Barva: Črna
17,90 €
Brez davka
Na zalogi

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Bronsun kremna barva za obrvi in trepalnice je posebej razvita in priporočljiva za laminacijo trepalnic, rekonstrukcijo trepalnic in obrvi ter laminacijo obrvi. Žametno, a bogato niansiranje na koži. Značilna dolgoživost Bronsuna še vedno omogoča, da ta izdelek obarva kožo do 10 dni na koži in do 7 tednov na dlačicah. Zagotavlja mehak in nežen učinek na dlačice in kožo skrbno in nežno obarva brez presušitve. Zaradi negovalnih komponent in antioksidantnega kompleksa ščiti dlačice in kožo.

15ml

Način uporabe (obrvi):

Očistite predel obrvi pred ličili in drugimi nečistočami z izdelkom brez olja. Po potrebi predel dodatno razmastite s fiziološko raztopino ali razmaščevalcem.

Na predel okoli obrvi nanesite gel ali pasto za zaščitne cone, pri čemer se izogibajte predelom, ki jih boste obarvali.

V nekovinski posodi temeljito premešajte mlečno-kremni razvijalec in kremno barvo za trepalnice v razmerju 1:1 do homogene konsistence. Priporočamo uporabo 0,5 cm barvila in enako količino razvijalca.

S čopičem hitro in enakomerno nanesite gosto plast pripravljene mešanice na obrvi, strogo v skladu z želeno obliko, ne puščajte vrzeli. Kožo temeljito obarvajte z dvigovanjem dlačic. Pazi na jasnost linij. Čas izpostavljenosti barve na obrvi je 10-20 minut. Intenzivnost odtenka in stopnja niansiranja kože je odvisna od časa izpostavljenosti.

Ko je čas izpostavljenosti potekel, previdno odstranite barvo z mokro bombažno blazinico. Ostanke barve temeljito sperite z vodo. Rezultat niansiranja je odvisen od tipa kože, tipa barve in posameznih značilnosti organizma.

Če ste pomotoma obarvali kožo, nanesite majhno količino odstranjevalca barvila na mikrokrtačo ali vatirano palčko in previdno obrišite to področje. Po potrebi ponovite. Ostanke izdelka sperite z vodo.

Način uporabe (trepalnice)

Očistite predel okoli oči ličil in drugih nečistoč z izdelkom brez olja. Po potrebi trepalnice razmastite s fiziološko raztopino.

Nanesite tanek sloj conskega gela na predel okoli oči, pri čemer se izogibajte stiku s trepalnicami. Zaščitne blazinice namestimo ob rob spodnjih vek, tako da spodnje trepalnice umaknejo izpod blazinic, če jih nameravaš barvati.

V nekovinski posodi temeljito zmešajte mlečno-kremni razvijalec in kremno barvo za obrvi in trepalnice v razmerju 1:1 do homogene konsistence. Priporočamo uporabo 0,5 cm barvila in enakega deleža razvijalca.

S čopičem previdno in enakomerno nanesite gosto plast barve na trepalnice. Med postopkom niansiranja morajo biti oči zaprte.

Čas izpostavljenosti barve na trepalnicah je 10-15 minut. Ko je čas izpostavljenosti potekel, barvo odstranite z mokro bombažno blazinico.

Ostanke barve temeljito sperite z vodo. Ne odpirajte oči, dokler barva ni popolnoma odstranjena s trepalnic.

Rezultat niansiranja je odvisen od vrste barve in posameznih značilnosti organizma.

Hraniti stran od toplote in neposredne sončne svetlobe. Shranjevati pri +5°C-+25°C.

Opozorila: samo za profesionalno rabo. Vsebuje fenilendiaminide, resorcinol. Izogibajte se stiku z očmi, če pride do stika nemudoma izperite ali v nujnih primerih kontaktirajte zdravnika. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Uporabljajte rokavice. Storitve se ne izvaja, če ima oseba izpuščaj ali razdraženo/občutljivo področje; je imela reakcijo na kakršno koli barvo; je imela reakcijo na henna tattoo v preteklosti, saj je velika možnost, da bo alergijsko reakcijo ponovno imela tudi pri tej barvi. Hranite izven dosega otrok. Ni namenjen osebam mlajšim od 16 let. Ne uporabljajte po izteku roka. Samo za namensko rabo.

Uporabno 12 mesecev po odprtju.

V nobenem primeru ne mešajte gela in kremnih bronsun barv!

Proizvajalec: INNOVATOR COSMETICS LLC 14B Berezovaya Alleya St. Moskva 127273, Rusija

Sabina Romih s.p., Drapšinova ulica 17, 3000 Celje

BRC01,BRC02,BRC03,BRC04,BRC05,BRC06,BRC07
18 Izdelkov

Morda vam je všeč tudi

Komentarji (0)