Lepilo za laminacijo trepalnic ali obrvi 5ml

Uporablja se za porazdelitev in pritrditev trepalnic na silikonske blazinice med postopkom laminacije. Uporablja se tudi pri fiksiranju blazinic na veke.

ML0027
1 Izdelkov
Serum: TREPALNICE
24,90 €
Brez davka
Zadnji izdelki v trgovini

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Sestavine (INCI): Aqua, Polyvinyl Alcohol, Glycerin, Acrylates/Streeth-30 Methacrylata Copolymer, Peg-60 Hydrogenated Castor Oleum, Methylparaben

Po odprtju uporabno 6 mesecev. 

Navodila za shranjevanje: Hraniti pri temperaturi od +5°C do +25°C. Ohranite na suhem. Hraniti ločeno od vročine in neposredne sončne svetlobe

Navodila za uporabo: Očistite predel vek z micelarnim čistilom Mayamy. Zaščitite spodnje trepalnice z blazinicami. Izberite blazinico pravilne velikosti za trepalnice. Nanesite tanko plast Mayamy Lash Lamination Glue na zadnjo stran blazinice. Nežno položite blazinico na veko, čim bližje liniji trepalnic. Nanesite Mayamy Lash Lamination Glue na sprednji del oklepa v majhnih delih, medtem ko trepalnice povlecite navzgor in trdno pritisnite na površino.

Opozorila: Hranite izven dosega otrok. Izogibajte se stiku z očmi, če pride do stika nemudoma izperite. Izvedite test občutljivosti pred aplikacijo. Za namensko rabo. Za profesionalno rabo.

Sabina Romih s.p., Drapšinova ulica 17, 3000 Celje.

Država porekla: Rusija.

Proizvajalec: Innovator Cosmetics LLC, 5A Berezovaya Alleya St., bid. 1-3, off. 81-95, Moskva, Rusija

ML0027
1 Izdelkov

Morda vam je všeč tudi

Komentarji (0)