Prodajne uspešnice

Aktivni filtri

 • Bronsun mlečni razvijalec 3% 20ml
  Hiter predogled
  • Ni na zalogi
  12,90 €

  Bronsun mlečni razvijalec...

  Za mešanje z Bronsun barvami. Zasnovan je tako, da ohranja optimalen in dolgotrajen rezultat, ne da bi poškodoval strukturo las.

  Posebej razvit razvijalec mlečne kreme ustvarja najudobnejšo konsistenco za niansiranje in zagotavljanje visokokakovostnih rezultatov.

  Sestavine (INCI): Water, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Ceteareth, Phosphoric Acid, Tetrasodium Pyrophosphate, Sodium Stannate.  

   

  Ni na zalogi
 • Bronsun dye- barva v gelu 15ml
  Hiter predogled
  16,90 €

  Bronsun dye- barva v gelu 15ml

  Edina barva na tržišču, ki daje bolje obstojne rezultate kot kana! Ekstra obstojen gel za barvanje trepalnic in obrvi z učinkom kane. Enakomerno obarva kožo in dlake ter zagotavlja bogat in svetel odtenek! Barvanje traja do 10 dni na koži in do 7 tednov na dlakah. Tako dobite vse, kar potrebujete za barvanje obrvi in trepalnic. Brez amonijaka. Vegansko.

  Sestavine (INCI): Water, Cellulose Gum, Resorcinol, P-Phenylenediamine, Sodium Sulfate, Sodium Hydroxide, CI 16035.

   

  Izdelek je dobavljiv v različnih variacijah
 • Bronsun odstranjevalec gel barve 20ml
  Hiter predogled
  12,90 €

  Bronsun odstranjevalec gel...

  Profesionalni izdelek za odstranjevanje barvila s kože. Namenjen odstranjevanju pomanjkljivosti ali osvetlitvi odtenka kože po uporabi Bronsun barve.

  Nežno odstrani nepotrebne ostanke barvila Bronsun s površine kože in dlačic. Lahko se uporablja med barvanjem in takoj po njem.

  Sestavine (INCI): Water, Glycerin, Propylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Citric Acid.

 • Bronsun cream dye 15ml
  Hiter predogled
  17,90 €

  Bronsun cream dye 15ml

  Kremna barva BRONSUN: nova formula, mehko in nežno delovanje na laseh in koži, značilna dolgotrajnost! Paleta 7 odtenkov ponuja neskončen obseg za ustvarjanje edinstvenih mešanic. Intenzivno žametno niansiranje: do 10 dni.

  Sestavine (INCI): Сetearyl Alcohol, Сeteareth-20, Sodium Hydroxide, Sodium Sulfite, Carbomer, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Keratin, Tocopheryl Acetate, P-phenylenediamine (+/-), Resorcinol (+/-), P-aminophenol (+/-), M-aminophenol (+/-).

  Na zalogi
 • Piling za kožo Coffee and Milk 30g
  Hiter predogled
  14,90 €

  Piling za kožo Coffee and...

  Kavni in mlečni piling nežno pripravi kožo na niansiranje, jo očisti in naredi popolno za našanje kane ali Bronsun gel - barve.

  Vaše stranke bodo zagotovo uživale v tej okusni aromi mleka in kave!

  Piling pomaga pri pripravi kože katere koli vrste na postopek niansiranja in podaljšanju njenega učinka. Vsebuje mikro delce, ki kožo nežno razmastijo in luščijo, ne da bi poškodovali tudi najbolj občutljivo.

 • Steklen kozarček 15ml Bronsun
  Hiter predogled
  4,00 €

  Steklen kozarček 15ml Bronsun

  Steklen kozarček 15ml za mešanje barv.